Nieuws

24
mrt

24 maart 2020 – JET leert omgeving anti-corona-handwash

Terwijl Tamil Nadu (de Indiase staat waarin ons project JET ligt) vanaf vandaag tot en met 31 maart in lockdown is gegaan en de scholen gesloten zijn, is er vorige week op ons project JET nog een prachtig initiatief genomen. Josephine, vrouw van directeur Raja, vertelt hier zelf over.
Lees meer
20
mrt

20 maart 2020 – “Janta Curfew” tegen Coronavirus in India

Ondanks dat India dichter bij de oorspronkelijke uitbraak (in Wuhan, China) ligt dan Europa zijn er tot nu toe minder mensen besmet met het Corona virus. De Indiase patiënten bevinden zich voornamelijk in de staten Maharashtra (waar Mumbai in ligt) en Kerala (grenst aan Tamil-Nadu).  Ter vergelijking: op 19 maart waren er 167 geregistreerde patiënten...
Lees meer
03
mrt

03 maart 2020 – Happy birthday Eline en Subash!

Subash is een van de kinderen die op ons project JET woont. Sinds augustus wordt zijn opleiding gesponsord door Eline en Clemy. Hoe bijzonder is het dat sponsor Eline en student Subash op dezelfde dag jarig zijn!
Lees meer
19
jan

19 januari 2020 – Raja gefeliciteerd!

Vandaag feliciteren wij Raja, directeur van ons project JET in Zuid-India met zijn 38e verjaardag!!!!
Lees meer
18
dec

18 december 2019 – Harvest day JET

Josephine van het project JET stuurt ons het volgende bericht: Harvest day at JET!
Lees meer
Project JET
14
dec

Bouwprojecten 2020 project JET

Kindia is klaar voor het nieuwe jaar! Vol goede moed gaan we er in 2020 weer tegenaan!
Lees meer
15
sep

Even voorstellen

Mogen wij even voorstellen……onze kinderen van het project JET die intern, samen met 300 dorpskinderen, de 1e tot en met 10e standard volgen op onze school.
Lees meer
09
aug

Annemieke op bezoek bij Amsevalee

Een heel klein huisje met een ingang waar we alleen bukkend door naar binnen kunnen. Binnen staat bijna niets. Snel worden er twee matjes op de grond gelegd zodat we niet op de grond hoeven te gaan zitten. Hier woont Amsevalee met haar ouders.
Lees meer
05
aug

Annemieke op het project JET

Tussen de school en het terrein waar de koeien verblijven, bevindt zich ons tijdelijke atelier. Een prachtig werkplekje met een nog mooier landelijk uitzicht. Met een paar enthousiaste kinderen van het project ben ik het Hollandse fotobord aan het schilderen.
Lees meer
04
aug

Op bezoek bij Nirmala

Nirmala was 11 jaar toen ze in juni 2004 op ons project JET kwam wonen. Het gaat goed met Nirmala! En dat is precies wat wij met Kindia als doel voor ogen hebben…
Lees meer
1 2