Nieuws

24
jun

Juni 2022 – Wilde Ganzen steunt JET

Wilde Ganzen steunt JET wederom met een fors bedrag om op project JET de noodzakelijke voorzieningen te treffen. Nodig zijn omheining, uitbreiding van toiletgebouwen en plaatsing van twee grote watertanks. Wilde Ganzen gaat een derde van de totale kosten (€93.000!) op zich nemen.
Lees meer
05
sep

5 september 2021 – Start professionalisering irrigatiesysteem

Met de gezondheid van directeur Raja en zijn vrouw Josephine gaat het weer de goede kant op. Maar er is meer goed nieuws!
Lees meer
08
aug

8 augustus 2021 – Vennila is afgestudeerd!

Vennila heeft de verpleegsopleiding succesvol afgerond en haar diploma behaald! Ondanks dat ze het afgelopen jaar niet altijd naar school kon door de corona situatie, wist ze toch al haar theorie- en praktijkexamens te halen!
Lees meer
19
jun

19 juni 2021 – Moestuin op JET oogst resultaat!

Het afgelopen jaar is allesbehalve makkelijk geweest voor onze mensen in India. En nog altijd houdt Covid-19 India in zijn greep en gaat het nog niet de goede kant op. Desondanks zijn Raja en Josephine niet bij de pakken neer gaan zitten. Terwijl de school al die maanden gesloten moest blijven, hebben zij heel veel...
Lees meer
13
jun

13 juni 2021 – Corona update India en JET

Nog altijd heeft India na de VS het grootste aantal besmettingen in de wereld. Relatief gezien overlijden er in India minder mensen (ca. 1,5% van de patiënten) dan in Westerse landen in Amerika en Europa (tussen 2,5 en 6%).
Lees meer
27
mrt

27 maart 2021 – Actie communicanten St. Oda Parochie (2)

Onlangs zijn de communicanten gestart met acties voor een watertank op het terrein van school en opvangcentrum JET in India.
Lees meer
14
feb

14 februari 2021 – Actie communicanten St. Oda Parochie (1)

De enthousiaste aanstaande communicantjes willen zich graag inzetten voor een goed doel. Dit jaar is dat is Kindia.
Lees meer
23
dec

23 december 2020 – Christmas wishes from JET India

Its almost the end of the year, time to look back and thank god for the life that we live, for he has connected us with many beautiful people, to love, to share, to bless, to laugh, to cry, to fight and to serve
Lees meer
23
dec

23 december 2020 – Kerstgroet Kindia

Dit jaar hebben we onze verbondenheid met ons project JET in India anders moeten invullen dan met de gebruikelijke Kindia-acties.
Lees meer
22
dec

22 december 2020 – Corona update India en JET

India is volgens de officiële data van de regering de grens van tien miljoen geregistreerde coronabesmettingen gepasseerd. Daarmee telt het land na de Verenigde Staten het grootste aantal bevestigde virusgevallen wereldwijd. Voor in het eerst in lange tijd is er echter ook goed nieuws.
Lees meer
1 2 3 4