Nieuws

31
dec

31 december 2022 – Hartelijk dank!

Wij kijken met een trots gevoel terug op 2022 en toosten op een gezond en inspirerend 2023!!!
Lees meer
09
dec

9 december 2022 – Kerstactie Frits Philips

De kerstactie op het Frits Philips lyceum-mavo staat dit schooljaar in het teken van geld ophalen voor lokale goede doelen. De vwo-afdeling gaat zich inzetten voor twee goede doelen waarvan Stichting Kindia er één is.  
Lees meer
01
dec

1 december 2022 – Kindia in kerstmailing Wilde Ganzen

Wilde Ganzen steunt vele projecten per jaar. Elk jaar kiezen zij vier grote projecten die extra aandacht krijgen in hun magazine, op de website en in een aparte mailing aan hun donateurs. Dit jaar is Stichting Kindia uitgekozen voor de kerstmailing.
Lees meer
28
okt

28 oktober 2022 – Artikel in ‘Thuis in Eindhoven’

Vandaag verscheen in het maandblad ‘Thuis in Eindhoven’ een leuk artikeltje over onze stichting.
Lees meer
24
okt

9 oktober 2022 – Mooie marathon opbrengst

Op zondag 9 oktober stond een enthousiast Kindia team, bestaande dit jaar uit 33 vrijwilligers, weer paraat op drankpost ’15 km.’ van de hele marathon @ Eindhoven.
Lees meer
24
jun

24 juni 2022 – Wilde Ganzen steunt JET

Wilde Ganzen steunt JET wederom met een fors bedrag om op project JET de noodzakelijke voorzieningen te treffen. Nodig zijn omheining, uitbreiding van toiletgebouwen en plaatsing van twee grote watertanks. Wilde Ganzen gaat een derde van de totale kosten (€93.000!) op zich nemen.
Lees meer
05
sep

5 september 2021 – Start professionalisering irrigatiesysteem

Met de gezondheid van directeur Raja en zijn vrouw Josephine gaat het weer de goede kant op. Maar er is meer goed nieuws!
Lees meer
08
aug

8 augustus 2021 – Vennila is afgestudeerd!

Vennila heeft de verpleegsopleiding succesvol afgerond en haar diploma behaald! Ondanks dat ze het afgelopen jaar niet altijd naar school kon door de corona situatie, wist ze toch al haar theorie- en praktijkexamens te halen!
Lees meer
19
jun

19 juni 2021 – Moestuin op JET oogst resultaat!

Het afgelopen jaar is allesbehalve makkelijk geweest voor onze mensen in India. En nog altijd houdt Covid-19 India in zijn greep en gaat het nog niet de goede kant op. Desondanks zijn Raja en Josephine niet bij de pakken neer gaan zitten. Terwijl de school al die maanden gesloten moest blijven, hebben zij heel veel...
Lees meer
13
jun

13 juni 2021 – Corona update India en JET

Nog altijd heeft India na de VS het grootste aantal besmettingen in de wereld. Relatief gezien overlijden er in India minder mensen (ca. 1,5% van de patiënten) dan in Westerse landen in Amerika en Europa (tussen 2,5 en 6%).
Lees meer
1 2 3 4 5