Nieuws

29
apr

29 april 2020 – Noah en de ‘chicken farm’

Sinds 16 maart is de St. Paul School op ons project JET gesloten vanwege het coronavirus. Intussen is op 13 april ook de schoolvakantie begonnen. De jongste van onze JET-kinderen, Noah zorgt samen met Raja dat de dieren op JET niets te kort komen en overdag lekker vrij over het terrein kunnen bewegen.
Lees meer
22
apr

22 april 2020 – Corona update India en JET

De coronacrisis raakt ook India hard. Het officiële aantal besmettingen met dit virus in India bedraagt nu 20.539 en ligt waarschijnlijk veel hoger. Ook hier geldt een lockdown vanaf 25 maart en die treft economisch gezien, vooral de arme mensen. Tamil Nadu behoort tot de zwaarst getroffen gebieden. Het door Stichting Kindia gesteunde project JET...
Lees meer
10
apr

10 april 2020 – Deenraj

Vandaag viert Deenraj zijn 23e verjaardag! Deenraj is al een tijdje niet meer op ons project JET omdat hij vorig jaar april zijn diploma Bachelor of Arts heeft behaald.
Lees meer
24
mrt

24 maart 2020 – JET leert omgeving anti-corona-handwash

Terwijl Tamil Nadu (de Indiase staat waarin ons project JET ligt) vanaf vandaag tot en met 31 maart in lockdown is gegaan en de scholen gesloten zijn, is er vorige week op ons project JET nog een prachtig initiatief genomen. Josephine, vrouw van directeur Raja, vertelt hier zelf over.
Lees meer
20
mrt

20 maart 2020 – “Janta Curfew” tegen Coronavirus in India

Ondanks dat India dichter bij de oorspronkelijke uitbraak (in Wuhan, China) ligt dan Europa zijn er tot nu toe minder mensen besmet met het Corona virus. De Indiase patiënten bevinden zich voornamelijk in de staten Maharashtra (waar Mumbai in ligt) en Kerala (grenst aan Tamil-Nadu).  Ter vergelijking: op 19 maart waren er 167 geregistreerde patiënten...
Lees meer
03
mrt

03 maart 2020 – Happy birthday Eline en Subash!

Subash is een van de kinderen die op ons project JET woont. Sinds augustus wordt zijn opleiding gesponsord door Eline en Clemy. Hoe bijzonder is het dat sponsor Eline en student Subash op dezelfde dag jarig zijn!
Lees meer
19
jan

19 januari 2020 – Raja gefeliciteerd!

Vandaag feliciteren wij Raja, directeur van ons project JET in Zuid-India met zijn 38e verjaardag!!!!
Lees meer
18
dec

18 december 2019 – Harvest day JET

Josephine van het project JET stuurt ons het volgende bericht: Harvest day at JET!
Lees meer
Project JET
14
dec

Bouwprojecten 2020 project JET

Kindia is klaar voor het nieuwe jaar! Vol goede moed gaan we er in 2020 weer tegenaan!
Lees meer
15
sep

Even voorstellen

Mogen wij even voorstellen……onze kinderen van het project JET die intern, samen met 300 dorpskinderen, de 1e tot en met 10e standard volgen op onze school.
Lees meer
1 2