Nieuws

28
okt

28 oktober 2020 – Vennila slaagt voor 1e jaar verpleegstersopleiding

Naast al het trieste coronanieuws is er nu ook góed nieuws vanuit ons project JET. Vennila heeft de 1e jaars examens van de verpleegsopleiding succesvol afgesloten!
Lees meer
25
okt

25 oktober 2020 – Corona update

Nog altijd wordt India hard getroffen door de corona crisis en leven onze mensen daar in lockdown. Raja, Josephine, hun kinderen en de JET kinderen die momenteel bij hen verblijven zijn gelukkig in goede gezondheid.
Lees meer
29
jul

28 juli 2020 – Zorgen om project JET door coronacrisis

Precies een jaar geleden verbleven wij met een team van Kindia op ons project JET in Zuid-India. We zagen de vooruitgang die de afgelopen jaren geboekt was en we maakten plannen voor de bouwprojecten die we in 2020 wilden realiseren. Hoe anders is de situatie nu. India wordt hard getroffen door de coronacrisis.
Lees meer
13
jul

13 juli 2020 – Corona update

India meldt weer recordaantal nieuwe coronabesmettingen. Op ons project JET is het stil, maar gaat het goed.
Lees meer
07
jun

7 juni 2020 – Update project JET

Het aantal coronabesmettingen in India groeit nog steeds flink. Waar besmettingen tot dusver vooral werden gesignaleerd in de grotere steden, worden nu ook de gebieden die daaromheen liggen getroffen. De Indiase overheid heeft een nationale ‘lockdown’ verlengd tot en met 30 juni 2020.
Lees meer
02
jun

2 juni 2020 – Sponsor Mara’s Dansstudio emigreert

Behalve penningmeester van Stichting Kindia is Nettie Cleutjens ook een enthousiaste amateur bellydancer. Ze kreeg de smaak te pakken via Mara’s Dansstudio o.l.v. Mariet de Boer. Helaas voor de danseressen is Mara’s Dansstudio gestopt. Mariet gaat met haar partner verder als trotse eigenaren van B&B La Loccaia in Toscane.
Lees meer
29
apr

29 april 2020 – Noah en de ‘chicken farm’

Sinds 16 maart is de St. Paul School op ons project JET gesloten vanwege het coronavirus. Intussen is op 13 april ook de schoolvakantie begonnen. De jongste van onze JET-kinderen, Noah zorgt samen met Raja dat de dieren op JET niets te kort komen en overdag lekker vrij over het terrein kunnen bewegen.
Lees meer
22
apr

22 april 2020 – Corona update India en JET

De coronacrisis raakt ook India hard. Het officiële aantal besmettingen met dit virus in India bedraagt nu 20.539 en ligt waarschijnlijk veel hoger. Ook hier geldt een lockdown vanaf 25 maart en die treft economisch gezien, vooral de arme mensen. Tamil Nadu behoort tot de zwaarst getroffen gebieden. Het door Stichting Kindia gesteunde project JET...
Lees meer
10
apr

10 april 2020 – Deenraj

Vandaag viert Deenraj zijn 23e verjaardag! Deenraj is al een tijdje niet meer op ons project JET omdat hij vorig jaar april zijn diploma Bachelor of Arts heeft behaald.
Lees meer
24
mrt

24 maart 2020 – JET leert omgeving anti-corona-handwash

Terwijl Tamil Nadu (de Indiase staat waarin ons project JET ligt) vanaf vandaag tot en met 31 maart in lockdown is gegaan en de scholen gesloten zijn, is er vorige week op ons project JET nog een prachtig initiatief genomen. Josephine, vrouw van directeur Raja, vertelt hier zelf over.
Lees meer
1 2 3