Help ons helpen

Wil je Kindia steunen? Dat kan op de volgende manieren:

Studie sponsoring

Door de studie sponsoring van Stichting Kindia kunnen de kinderen van het project JET na het voltooien van de 10e standard verder studeren of een vakopleiding volgen.
Ben je geïnteresseerd in het sponsoren van een studie? Kijk voor meer informatie op de pagina 1-op-1 sponsoring en lees een aantal verhalen van de studentjes.

Kom in actie

De stichting organiseert regelmatig verschillende acties in Nederland om geld in te zamelen voor haar projecten in India. Help mee met een van onze sponsoracties zoals de Marathon van Eindhoven of organiseer zelf een leuke activiteit. Kijk bij “kom in actie” wat Stichting Kindia op de planning heeft staan.

Online shoppen

Via doelshop.nl kun je shoppen bij ruim 300 bekende webshops (b.v. Bol.com, Zalando, Media Markt, HEMA, Booking.com) en gaat er per aankoop een donatie naar stichting Kindia. Je shopt zo bij de jouw bekende webshops voor dezelfde prijzen en je doneert zonder dat het je iets extra kost!

Word donateur

Steun Stichting Kindia structureel met een vast bedrag per periode en help ons om Indiase straatkinderen en kinderen met een lichamelijke en/of geestelijke handicap een kans op een betere toekomst te bieden. De hoogte van je bijdrage kun je zelf bepalen. Incidentele giften zijn zeer welkom!

Schenk belastingvrij

Stichting Kindia is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Schenk belastingvrij betekent dat donaties aan Stichting Kindia afgetrokken kunnen worden van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Help stichting Kindia helpen!