Studie sponsoring

Help een kind aan een betere toekomst

Stichting Kindia is in 2009 het traject van studie sponsoring ingegaan. Op het project JET worden de kinderen opgeleid tot en met de 10e standard, een niveau dat vergelijkbaar is met onze tweede klas middelbare school. Meer informatie over het onderwijs in India vind je hier.

Door de studie sponsoring worden de kosten van de 1e tot en met 10e standard betaald en kunnen de kinderen met de hulp van Kindia-sponsoren na het voltooien van de 10e standard verder studeren of een vakopleiding volgen.

Via de Kindia studie sponsoring volgen enkele kinderen momenteel een studie of vakopleiding. Ook zijn er kinderen die een opleiding gevolgd en inmiddels succesvol afgerond hebben. Met hulp van JET hebben zij een baan gevonden. Voor meer informatie kun je de verhalen lezen van de kinderen die nog studeren of al afgestudeerd zijn.

Ben je geïnteresseerd in het sponsoren van een studie? Lees dan hieronder verder en/of neem contact op met Annemieke van den Broek (e-mail: avandenbroek@kindia.nl).

Rugzakjes

Een steen in de vijver
Iedereen heeft het wel eens gezien: je gooit een steentje in de vijver en het kleine kringetje wordt alsmaar groter en groter. Totdat het een hele grote cirkel is geworden…

Een symbolisch oranje, wit of groen rugzakje zou zomaar zo’n klein kringetje kunnen zijn. Je geeft een kansarm kind het symbolische rugzakje dat je kunt betalen: educatie voor één jaar, voor twee jaar of voor meerdere jaren. Voor het kind dat van jou symbolisch een rugzakje krijgt worden de kansen groter en groter om later goed voor zichzelf en zijn/haar familie te zorgen als hij/zij volwassen is.

Ook met meerdere personen kun je een opleiding sponsoren. Vorm met familie, vrienden, sportteam, studiegenoten, buurtgenoten, collega’s een groep en doneer samen symbolisch een rugzakje. Jouw kleine kringetje wordt een mooie grote kring van betrokken mensen. Zó groot dat de kring een kansarm kind raakt en verder helpt om groot te worden.

 

Ben je geïnteresseerd in het sponsoren van een studie?

Maak een keuze uit één van onderstaande rugzakjes en neem contact op met Annemieke van den Broek (e-mail: avandenbroek@kindia.nl).

Een oranje rugzakje houdt in:

 • € 20,- per maand / € 0,66 per dag
  (Totaal € 240,- per jaar)
 • Sponsoring primair onderwijs op JET
  (1tot en met 10e standard)

  

Een wit rugzakje houdt in:

 • € 35,- per maand / € 1,15 per dag
  (Totaal € 420,- per jaar)
 • Geheelsponsor:
  Sponsoring 11e en 12e standaard
  Geheelsponsor:
  Sponsoring vakopleiding
  Deelsponsor:
  Sponsoring studie

 

  

Een groen rugzakje houdt in:

 • € 70,- per maand / € 2,30 per dag
  (Totaal € 840,- per jaar)
 • Geheelsponsor:
  Sponsoring studie