1 op 1 sponsoring

Help één kind aan een betere toekomst

Stichting Kindia is in 2009 het traject van individuele sponsoring van een kind ingegaan. Op het project JET worden de kinderen opgeleid tot en met de 10e standard, een niveau dat vergelijkbaar is met onze tweede klas middelbare school. Meer informatie over het onderwijs in India vind je hier.

Door de 1-op-1 sponsoring worden de kosten van de 1e tot en met 10e standard betaald en kunnen de kinderen met de hulp van Kindia-sponsoren na het voltooien van de 10e standard verder studeren of een vakopleiding volgen.

Via de 1-op-1 sponsoring volgen enkele kinderen momenteel een studie of vakopleiding. Ook zijn er kinderen die een opleiding gevolgd en inmiddels succesvol afgerond hebben. Met hulp van JET hebben zij een baan gevonden. Voor meer informatie kun je de verhalen lezen van de kinderen die nog studeren of al afgestudeerd zijn.

Ben je geïnteresseerd in het sponsoren van een kind? Lees dan hieronder verder en/of neem contact op met Annemieke van den Broek (e-mail: avandenbroek@kindia.nl).

Rugzakjes

Een steen in de vijver
Iedereen heeft het wel eens gezien: je gooit een steentje in de vijver en het kleine kringetje wordt alsmaar groter en groter. Totdat het een hele grote cirkel is geworden…

Een symbolisch oranje, wit of groen rugzakje zou zomaar zo’n klein kringetje kunnen zijn. Je geeft een kansarm kind het symbolische rugzakje dat je kunt betalen: educatie voor één jaar, voor twee jaar of voor meerdere jaren. Voor het kind dat van jou symbolisch een rugzakje krijgt worden de kansen groter en groter om later goed voor zichzelf en zijn/haar familie te zorgen als hij/zij volwassen is.

Ook met meerdere personen kun je de opleiding van een kind sponsoren. Vorm met familie, vrienden, sportteam, studiegenoten, buurtgenoten, collega’s een groep en doneer samen symbolisch een rugzakje. Jouw kleine kringetje wordt een mooie grote kring van betrokken mensen. Zó groot dat de kring een kansarm kind raakt en verder helpt om groot te worden.

Het kan onverhoopt gebeuren dat een gesponsord kind door verhuizing of een andere reden moet stoppen met de studie of opleiding. Als deze situatie zich voordoet, informeren wij je uiteraard. Stichting Kindia vindt dat ieder jaar dat een kind studeert hij/zij rijker in kennis en zelfvertrouwen wordt. Elk jaar dat een kind studeert is dus van grote waarde!

Ben je geïnteresseerd in het sponsoren van een kind?

Maak een keuze uit één van onderstaande rugzakjes en neem contact op met Annemieke van den Broek (e-mail: avandenbroek@kindia.nl).

Een oranje rugzakje houdt in:

 • € 20,- per maand / € 0,66 per dag
  (Totaal € 240,- per jaar)
 • Sponsoring primair onderwijs op JET
  (1tot en met 10e standard)
 • 2 x per jaar algemene informatie met betrekking tot de gesponsorde kinderen in de 1e tot en met 10e standard 

 

  

Een wit rugzakje houdt in:

 • € 35,- per maand / € 1,15 per dag
  (Totaal € 420,- per jaar)
 • Geheelsponsor:
  Sponsoring 11e en 12e standaard
  Geheelsponsor:
  Sponsoring vakopleiding
  Deelsponsor:
  Sponsoring studie
 • Persoonlijk facebookpagina
  2 x per jaar gepersonaliseerde informatie over jouw sponsorkind

 

  

Een groen rugzakje houdt in:

 • € 70,- per maand / € 2,30 per dag
  (Totaal € 840,- per jaar)
 • Geheelsponsor:
  Sponsoring studie
 • Persoonlijk facebookpagina
  2 x per jaar gepersonaliseerde informatie over jouw sponsorkind