4 nieuwe studentjes

Dit zijn Vishnuram, Nishanthana, Kanishka en haar broertje Arun. Vanaf komend schooljaar, dat start in juni ’24, willen we deze kinderen heel graag opnemen in de studiesponsoring van Stichting Kindia. Om dit te kunnen realiseren hebben we jouw hulp nodig. Met jouw steun kunnen deze kinderen niet alleen hun opleiding voltooien tot en met de 10e standaard, maar ook verder studeren of een vakopleiding volgen.

Door studiesponsor te worden via Stichting Kindia en maandelijks of indien gewenst jaarlijks te doneren, kun je direct bijdragen aan de toekomst van Vishnuram, Nishanthana, Kanishka en Arun en hen helpen hun dromen waar te maken.

Of je nu maandelijks een klein bedrag kunt missen of via een symbolisch rugzakje (€20, €35 of €70 per maand) een grotere bijdrage wilt leveren, elke gift wordt enorm gewaardeerd.

Symbolisch staat ons oranje (€20 p.m.), witte (€ 35 p.m.) of groene (€70 p.m.) rugzakje voor hoop en kansen. Door maandelijks symbolisch een rugzakje te doneren, geef je een kind de kans om te groeien, te bloeien en een verschil te maken, niet alleen voor zichzelf, maar voor hun families en gemeenschap.

Help jij ons mee om Vishnuram, Nishanthana, Kanishka en Arun de kansen te geven die ze verdienen? Kijk voor meer informatie op: Studie sponsoring – Stichting Kindia, help een kind in India, help een kind in India of neem contact met ons op via info@kindia.nl

Dank je wel voor je steun!