20 april 2024 – Lions Club Son en Breugel Ondernemersavond 2024

Al 20 jaar organiseert de Lions Club Son en Breugel jaarlijks de Ondernemersavond, waarbij drie ondernemers extra in het zonnetje worden gezet. Tevens worden tijdens die avond goede doelen uit Son en Breugel gesteund. Dit jaar was ook Stichting Kindia uitgenodigd.

Kindia feliciteert Allard Pos van Brouwerij ’t Krut als Starter van het jaar 2024 van harte met zijn smakelijke, vernieuwende concept. Zijn brouwerij en proeflokaal zijn een aanwinst voor de gemeente.

Hartelijk gefeliciteerd namens Kindia ook Nicky van der Wijst van Bloemsierkunst Le Soleil met haar enthousiaste toevoegen van schoonheid in Son en Breugel en inmiddels ook in St. Oedenrode en daarmee verkozen tot Ondernemer van het jaar Son en Breugel 2024.

Eveneens hartelijke felicitaties van Kindia voor Jos Hölscher van Autobedrijf Jos Hölscher. De jury koos hem als Ondernemer van het jaar Ekkersrijt 2024 voor zijn klantgericht werken in de automobielbranche en zijn rol als verbinder in diverse verenigingen.

De Lions konden dankzij sponsors, partners, ondernemers en aanwezige gasten een bedrag van ruim €16.000 verdelen onder goede doelen. Toegesproken door Eugène Hermsen van Lions Club Son en Breugel en burgemeester Suzanne Otters-Bruijnen ontving Stichting Kindia, naast een aantal ander goede doelen, een cheque van €1.300!

Hartelijk dank namens de kinderen in India voor dit geweldige bedrag. Met dit bedrag geeft Kindia kansarme meisjes en jongens in hun eigen omgeving een opleiding en daarmee vooruitzicht op een goede toekomst.