3 april 2024 – In de schijnwerper

In de schijnwerper: Stichting Kindia kent elke ‘druppel’ bij naam

Wat inspireert je om dit werk te doen? Dat is de eerste vraag die Partin in hun reeds ‘In de schijnwerper’ stelt. De antwoorden laten meteen zien waar de passie en de gedrevenheid voor het verbeteren van mensenlevens vandaan komt. Deze keer is het antwoord heel verrassend. Annemieke van den Broek (Stichting Kindia – Kind in India) geeft antwoord op die eerste vraag met een gedicht. ‘Mijn bijdrage aan een betere wereld/is een druppel op de gloeiende plaat./Tot het moment dat ik weet over wie het gaat.’

Lees het interview van Partin met Annemieke op: https://www.kleinegoededoelen.nl/in-de-schijnwerper-stichting-kindia-kent-elke-druppel-bij-naam/?fbclid=IwAR25lSRIT0tUcryaL9T_B3FgTboXzHiQEeFw-4YorhY8VNj8iW14RrAPhLA