30 augustus 2023 – Teex ondersteunt Kindia in Almelo!

Teex International – Incense en Buddha was tot midden 2023 een webshop met meer dan 200 soorten wierookstokjes, -korrels en -kegels, naast smudge, boeddhabeelden en nog veel meer. Op 31 augustus 2023 wordt Teex een heuse winkel in het centrum van Almelo.

Klik op de volgende link voor meer informatie: https://indebuurt.nl/almelo/nieuws/nieuw-in/nieuw-in-almelo-hilbert-verkoopt-wierook-zeepbloemen-en-boeddhas~184696/?utm_source=facebook

En…… er is wat aan zijn collectie toegevoegd.

Eigenaar Hilbert heeft een groot hart voor kansarme kinderen en wilde daar iets mee doen. Kindia en Teex hebben elkaar daarin gevonden. Nu hij in de Grotestraat 119 in Almelo zijn eigen winkel gaat runnen heeft hij een plek vrij gemaakt om Kindia te steunen. Artikelen uit India (of gemaakt voor Kindia) staan nu broederlijk uitgestald naast zijn ruime assortiment aan boeddhabeelden. Een groot deel van de opbrengst van de Kindiaspullen komt ten goede aan kinderen in Zuid-India, die zonder Kindia een stuk minder zonnige toekomst tegemoet zouden gaan.

Zijn winkel staat in het hartje van het gezellige centrum van Almelo. Dus als je bijvoorbeeld tijdens een vakantie eens in de buurt bent: stap eens binnen in winkel Teex. Geniet er van de kleuren, koop iets geurigs en neem een kleinigheidje mee uit het Kindia rek.

Stichting Kindia wenst Hilbert en Monique heel veel succes met hun nieuwe zaak!