Een steen in de vijver

Iedereen heeft het wel eens gezien: je gooit een steentje in de vijver en het kleine kringetje wordt alsmaar groter en groter. Totdat het een hele grote cirkel is geworden…

Een symbolisch oranje, wit of groen rugzakje zou zomaar zo’n klein kringetje kunnen zijn. Je geeft een kansarm kind het symbolische rugzakje dat je kunt betalen: educatie voor één jaar, voor twee jaar of voor meerdere jaren. Voor het kind dat van jou symbolisch een rugzakje krijgt worden de kansen groter en groter om later goed voor zichzelf en zijn/haar familie te zorgen als hij/zij volwassen is.

Ook met meerdere personen kun je een opleiding sponsoren. Vorm met familie, vrienden, sportteam, studiegenoten, buurtgenoten, collega’s een groep en doneer samen symbolisch een rugzakje. Jouw kleine kringetje wordt een mooie grote kring van betrokken mensen. Zó groot dat de kring een kansarm kind raakt en verder helpt om groot te worden.

Ben je geïnteresseerd in het sponsoren van een studie?

Maak dan een keuze uit één van onderstaande rugzakjes en neem contact op met Annemieke van den Broek (avandenbroek@kindia.nl).

Een oranje rugzakje houdt in:

  • € 20,- per maand / € 0,66 per dag (totaal € 240,- per jaar)
  • Sponsoring primair onderwijs op JET (1e  tot en met 10e standard)

  
Een wit rugzakje houdt in:

  • € 35,- per maand / € 1,15 per dag (totaal € 420,- per jaar)
  • Geheelsponsor: sponsoring 11en 12e standaard of een vakopleiding
    Deelsponsor: sponsoring studie

 

 Een groen rugzakje houdt in:

  • € 70,- per maand / € 2,30 per dag (totaal € 840,- per jaar)
  • Geheelsponsor: sponsoring studie