Wereldmarkt in Nuenen 2023

Op zondag 17 september a.s. komt opnieuw een groot aantal organisaties bijeen op de Wereldmarkt in Nuenen. Kijk op hun website voor meer informatie: https://www.wereldmarkt-nuenen.nl/de-markt.

Kom vooral even langs want er is weer gezorgd voor een aantrekkelijk en gevarieerd programma ….

Er is muziek, er is dans, er zijn stichtingen met informatie over hun ontwikkelingsprojecten, organisaties die zich bezighouden met duurzaamheid, kramen met verkoop van allerlei leuke spullen en lekkere hapjes. De markt heeft een niet-commercieel karakter. Alle opbrengsten zijn voor de goede doelen.

Stichting Kindia staat er met een forse kraam met de favoriete Indiase olifantjes en nog veel meer moois. Bovendien valt er bij ons dit jaar veel te smullen! Michel maakte diverse heerlijke jams en hij bakte zalige wafels. Nettie bakt ter plaatse smakelijke Indiase hapjes: pittige, milde en zoete.