8 augustus 2021 – Vennila is afgestudeerd!

Vennila was zes jaar toen ze in 2007 op ons project JET kwam wonen. Ze was alleen met haar moeder die met twee banen net haar hoofd boven water wist te houden, maar daarnaast de zorg van haar dochtertje niet alleen kon dragen. Ze zocht een goede plek voor Vennila en kwam op JET terecht. Vennila’s moeder liet haar hier met een gerust hart achter.

Vennila was indertijd veruit de jongste op het project, een droppie om te zien en ze werd dan ook flink door de andere meiden verwend.
In 2007 leerden wij ook dit meisje kennen en al gauw wist ze ook onze harten te veroveren met haar stralende lach. Wat hebben we tijdens ons verblijven in India veel leuke dingen met haar meegemaakt! Dagjes pretpark, dagjes zee, samen creatieve kunstwerkjes maken, de alternatieve India 4-daagse lopen, en dat alles met heel veel pret en plezier!

Vennila groeide op tot een lieve, vrolijke en behulpzame jongedame. Ze vond het spannend om, na intern de 10e standard doorlopen te zijn, extern naar een nieuwe school te gaan. Ze bleef op JET wonen en kwam ’s avonds moe maar trots terug van school.
In 2016 werd ze één van de hoofdpersonen in ons kinderboek ‘De Regenboogreis’ en signeerde ze zelfs een aantal exemplaren.
Ze wilde graag verpleegster worden en begon in 2019 aan deze tweejarige opleiding. Ze werkte hard en wist ook in de periode dat ze niet naar school kon door de corona situatie te blijven studeren en haar examens te halen. Met als prachtig resultaat dat ze nu afgestudeerd is!

Vennila heeft, na 14 jaar, afscheid genomen van haar vrienden op JET en woont nu weer bij haar moeder. Binnenkort zal ze in een ziekenhuis aan de slag gaan.

Wij zijn super trots op deze kanjer!