Keerthana, Barween en Bavithra geslaagd!

Al sinds ze heel jong waren wonen Keerthana, Barween en Bavithra bij ons op het project JET. Alle drie hebben de meiden een heel verdrietige achtergrond, maar de afgelopen jaren zijn ze enorm gegroeid, letterlijk en figuurlijk.
Barween is heel zorgzaam voor iedereen om haar heen en is niet bang om het initiatief te nemen. Keerthana wist haar verlegenheid te overwinnen en blijkt een enorm creatief talent! Bavithra is heel sociaal, zingt graag en is een groot voorbeeld voor haar zusjes en broertje.

Wij zijn super trots dat ze afgelopen week alle drie hun certificaat van de naaiopleiding in ontvangst mochten nemen. Dik geslaagd!

Vanaf juni gaan Keerthana en Barween werken in ons eigen naaiatelier en beginnen ze aan een ‘office management’ cursus.
Bavithra verhuist binnenkort naar Coimbatore en zal daar onder begeleiding van onze oud-studente Nimala starten met haar eerste baan als naaister.