21 januari 2024 – Madhavan

Dit is Madhavan! Een heerlijk kereltje met altijd een grote lach op zijn gezicht. Hij is 10 jaar oud en is sinds dit jaar opgenomen in onze studiesponsoring zodat hij naar school kan. Elke dag komt hij met de schoolbus naar onze school. Zodra hij ons ziet stralen zijn oogjes en schenkt hij ons een grote glimlach. 

Madhavan komt uit een erg arm gezin, zijn ouders zijn landarbeiders en zijn niet in staat te betalen voor scholing. Daarnaast is Madhavan met een handicap geboren, wat de kansen voor deze jongen nog kleiner maakt.  

Tijdens ons tafeltennislesje had Madhavan het meeste plezier van allemaal! Zijn enthousiasme en vrolijkheid werkte aanstekelijk voor de hele groep! 

Wil je meer weten of onze sponsorkinderen zoals Madhavan? Neem dan eens een kijkje op: In opleiding – Stichting Kindia, help een kind in India Voor meer informatie over studiesponsoring kun je contact opnemen via avandenbroek@kindia.nl