Nieuw schooljaar van start in India

Waar de kinderen in Nederland toeleven naar de vakantieperiode, gaat in India het nieuwe schooljaar in juni weer van start. Ruim 270 dorpskinderen uit zeer arme families komen naar onze school om daar tegen geen of minimale kosten de Kinder Garten tot en met 10e standard te volgen.
Lees meer over het onderwijs in India op India – Onderwijs – Stichting Kindia, help een kind in India.

21 kinderen ontvangen dit jaar een studiebeurs via Stichting Kindia. Daarmee zijn zij in de mogelijkheid om na het behalen van het 10e standaard staatsexamen, extern een vakopleiding of de 11e-12e standard en een studie te volgen.
Ook zijn er kinderen die een opleiding gevolgd en inmiddels succesvol afgerond hebben. Met hulp van ons project JET hebben zij een baan gevonden.
Voor meer informatie kun je hier de verhalen lezen van de kinderen die nog studeren of al afgestudeerd zijn: 

In opleiding – Stichting Kindia, help een kind in India

Afgestudeerd – Stichting Kindia, help een kind in India

Om zoveel mogelijk kinderen een vakopleiding of studie te kunnen laten volgen, zijn wij geheel afhankelijk van donaties. Wil jij ook een kind helpen aan een betere toekomst? En ben jij geïnteresseerd in het sponsoren van een (gedeelte van een) studie? Lees dan verder op Studie sponsoring – Stichting Kindia, help een kind in India of neem dan contact met ons op via info@kindia.nl of avandenbroek@kindia.nl.