27 maart 2021 – Actie communicanten St. Oda Parochie (2)

Onlangs zijn de communicanten gestart met acties voor een watertank op het terrein van school en opvangcentrum JET in India.

Ze zamelen geld in door verkoop van mondkapjes, verkoop van bloembollen en verkoop van wenskaarten. De wenskaarten zijn allemaal verschillend want de kinderen mogen ze zelf inkleuren. Je wilt natuurlijk niet dat iedereen in Son, St. Oedenrode  en de andere wijken van de Oda Parochie allemaal met een zelfde type mondkapje gaat lopen. Daarom zijn er door Kindia heel veel verschillende soorten mondkapjes aangeleverd. Vrolijk, kleurrijk, sober en/of dubbel draagbaar; de keuze is reuze.

Kindia heeft zelf ook al wat gespaard om de watertank te kunnen financieren. Dus met de hulp van 36 enthousiaste kinderen gaat het zeker lukken om de 100.000 liter tank te kopen.