2 juni 2020 – Sponsor Mara’s Dansstudio emigreert

Behalve penningmeester van Stichting Kindia is Nettie Cleutjens ook een enthousiaste amateur bellydancer. Ze kreeg de smaak te pakken via Mara’s Dansstudio o.l.v. Mariet de Boer. Helaas voor de danseressen is Mara’s Dansstudio gestopt. Mariet gaat met haar partner verder als trotse eigenaren van B&B La Loccaia in Toscane.
Stichting Kindia zegt heel hartelijk dank voor vijf jaren sympathieke inzet en prachtige sponsorbedragen voor de kids van Kindia. We wensen beiden heel veel succes in Italië.

In 2015 begon Nettie te dansen bij Mara’s Dansstudio. Ze had onmiddellijk een vriendschappelijke klik met dansjuf Mariet. Daaruit kwam voort dat Mara’s Dansstudio regelmatig actie voerde voor Kindia door bijvoorbeeld tweedehands merkkleding te verkopen op dezelfde markten als waar Kindia stond. Of de opbrengsten van sieraden, boeken en restpartijen wijn werden aan Kindia geschonken. Daarnaast slingerde Mariet acties aan zoals de Baltic Sea Circle. Ze hielp, via de Rotary 4×4 Rally waar haar man aan meedeed, een groot deel van de put op project JET te financieren. Heel veel dank voor alle donaties namens de kinderen in Nainar Palayam.
Mariet en haar man gaan nu al hun ziel en zaligheid in hun Italiaanse bed&breakfast bedrijf leggen. Ze worden gastheer/-vrouw van zes appartementen in Toscane, vlakbij Arezzo. Wij wensen hen daarbij heel veel geluk. Met hun enthousiaste, vriendelijke en energieke uitstraling wordt het daar vast en zeker een succes.