Vrijwilliger Clemy Coenen
  • Waarom ben je vrijwilliger/vriend van Stichting Kindia geworden?
Ik ben enthousiast geworden door mijn nicht Annemieke van den Broek. Ik hoorde en las altijd haar verhalen maar had er totaal geen voorstelling bij. In 2012 heb ik de mogelijkheid gehad om met haar mee te reizen naar het project, sindsdien ben ik ‘om’. Hoe mooi is het om te zien wat zij met haar stichting al allemaal voor elkaar heeft gekregen. Iedere keer als ik weer op het project kom zie ik de vorderingen en niet te vergeten de kansarme kinderen die door dit initiatief weer recht hebben op een toekomst! Hier een bijdrage aan kunnen leveren geeft zoveel voldoening.

  • Wat doe je voor Stichting Kindia?
Advies geven over de inzet van social media. In 2013 heb ik samen met een groep de Nijmeegse Vierdaagse gelopen voor de bouw van het kindertehuis. Daarnaast ben ik met regelmaat vrijwilliger tijdens de Marathon en de Urban Trail in Eindhoven.

  • Wil je zelf nog iets kwijt over Stichting Kindia?
Blijf vooral zo doorgaan! Het is bijna niet te bevatten wat je met inzet van vrijwilligers teweeg kunt brengen in India. Gelukkig heb ik vaker met eigen ogen kunnen zien wat de resultaten zijn op de locatie!