2004: Mijn eerste kennismaking met India. Een rondreis van drie weken met een bezoek aan het project Don Bosco Boys Home in Pondicherry. Op dit project waren Arianne en Annemieke op dat moment al enkele maanden werkzaam.

De jongens en het project hebben toen een enorme indruk op me gemaakt. Over de gedachte om iets blijvends te kunnen doen voor deze jongens door me aan te sluiten bij Stichting Kindia heb ik dan ook geen moment getwijfeld.

2005: Mijn tweede bezoek aan India. Een heerlijke periode gehad tussen de kids van het project. In deze periode ook kennis gemaakt met Jwala Home. Wat heb ik hier weken mogen genieten. Die stralende koppies, de glimlach van al die kinderen om je heen, zoiets onbeschrijflijks, zoiets moois om steeds weer mee te maken!

2009: Een groepsreis, georganiseerd door Stichting Kindia. Een geweldige gelegenheid om ook het project JET te bezoeken. Een maand tussen de kinderen, tussen de mensen, de cultuur, ik heb me er ontzettend thuis gevoeld.

2011: Stage Orthoptie. Een stage in een oogkliniek in Puducherry, gecombineerd met een verblijf op Boys Home en een bezoek van 2 weken op JET. Hierbij hebben we alle kinderen oogheelkundig onderzocht en twee brillen uitgedeeld. Een super kans om via school 2,5 maand hier aan de slag te zijn geweest!

Steeds weer is het goed om te zien wat we al met een beetje geld voor de mensen daar kunnen betekenen. Wat voor ons iets kleins is kan voor hen al iets heel groots en moois betekenen!