08 april 2023 – Nieuw bestuurslid

Even voorstellen! Mijn naam is Eline en sinds maart ben ik het nieuwe bestuurslid van Kindia! Bij deze wil ik me graag even voorstellen.

In 2016 vertelde een vriendin van me over Stichting Kindia en het project JET in Zuid-India van haar nicht Annemieke. Ik was meteen enthousiast en wilde dolgraag ook een keertje mee! In de daarop volgende jaren ben ik als vrijwilliger actief geweest tijdens verschillende marathons. In 2019 was het zo ver en ging ik voor het eerst mee naar India. Heel erg spannend, maar wat had ik er zin in! De kinderen hebben daar echt mijn hart gestolen en ik was ontzettend geraakt door wat ik daar allemaal zag. Zo knap wat Annemieke met Stichting Kindia en alle hulp daar gerealiseerd heeft! Ik wilde het liefst alle kindjes helpen. Ik heb daar dan ook besloten om een van ‘onze kids’ Subash te gaan sponsoren, zodat hij kan studeren en uiteindelijk een baan krijgt. Eenmaal terug in Nederland ben je veel bewuster van alles wat je hebt en hier kan doen. Dat maakt dan ook dat ik me nog meer wil inzetten voor dit geweldige project en deze mooie stichting. De kinderen in India krijgen niet dezelfde kansen als wij in Nederland, dus alle kleine beetjes die ik kan bijdragen doe ik dan ook met alle liefde.

Door corona konden we lange tijd niet terug, maar in 2023 stond er eindelijk weer een reis op de planning. Het voelde als thuiskomen bij de lieve familie en kinderen. Mijn hart ligt bij deze mooie Stichting en sinds kort mag ik deel uitmaken van het bestuur, waar ik enorm veel zin in heb!