Verjaardagsactie Eline

Op 3 maart viert Eline haar 26e verjaardag. Eline is al enige tijd Kindia-vrijwilliger en is afgelopen maand voor de tweede keer naar ons project JET in India afgereisd, zie https://www.polarsteps.com/ElineVaassen3/6403321-india-2023.
Ook sponsort ze al jaren de studie van één van onze kinderen.

Eline heeft voor haar verjaardag via Facebook een inzamelingsactie opgezet en vraagt donaties voor Stichting Kindia, met als specifiek doel ‘een betere leefsituatie voor Mani’.

Mani heeft jaren op JET gewoond en daar ook zijn diploma gehaald. Hij komt uit een zeer arm gezin en is ernstig lichamelijk gehandicapt. Omdat het voor Mani fysiek niet mogelijk is een baan buitenshuis te vinden, is in juni 2022 een eigen winkeltje geschonken waarin Mani een aantal producten verkoopt die de mensen in zijn dorp elke dag nodig hebben. Zijn moeder helpt hem bij de inkoop en verkoop van materiaal en onderhoud.

Eline heeft in de afgelopen maand een bezoekje aan Mani gebracht en gezien dat het naar omstandigheden goed met hem gaat. Iedere dag verdient hij een beetje geld met zijn winkeltje en als zijn moeder naar haar werk is draait hij zijn winkeltje zelfs zelfstandig. Deze jongen heeft zo’n doorzettingsvermogen!
De omstandigheden waarin Mani en zijn moeder leven zijn echter erbarmelijk slecht. Eline wil zich daarom graag met deze verjaardagsactie inzetten voor de bouw van een nieuw en rolstoelvriendelijk huisje voor Mani en zijn moeder.

Help jij mee en geef jij deze kanjer ook een leuk donatie-cadeautje voor haar verjaardag?
Dat kan via: https://www.facebook.com/donate/613248213956281/613248233956279/