17 & 24 mei 2020 – Communicanten gaan geld ophalen voor watertank

De kinderen die in de Heilige Oda Parochie hun Eerste Heilige Communie gaan doen willen graag hun best doen voor een project van Kindia.

De voorbereidingen voor de communicanten van Son en Breugel, Sint-Oedenrode, Nijnsel en Olland zijn afgelopen september begonnen. De kinderen uit groep 4 – ongeveer 7 jaar – krijgen daarvoor o.a. 8 lessen over Jezus en de heilige Mis. Daarnaast gaan ze ook hun best doen om Kindia’s JET project in Zuid-India aan een watertank te helpen. Ze willen daarvoor allerlei leuke activiteiten doen in hun eigen dorp. Bijvoorbeeld: heitje voor een karweitje, lege flessen ophalen, een kraampje op de Koningsdagmarkt, allerlei knutselwerkjes en lekkers verkopen op de Paasmarkt, high tea’s, collectes op Palmzondag etc. Op 17 en 24 mei 2020 vinden de heilige Missen plaats waar de kersverse communicantjes hun Eerste Heilige Communie zullen ontvangen. Daar worden dan natuurlijk ook weer collectes gehouden.

We wensen de kinderen veel succes bij de voorbereidingen en vet plezier bij de acties. Hoeveel ze gaan bijdragen aan de broodnodige watertank in Nainar Palayam? We zijn hartstikke benieuwd!